Corporate Finance Analist

Vacature - Corporate Finance Analist

Corporate Finance Analist Zwolle, Overijssel

“Heb jij de kwaliteiten om als Corporate Finance Analist met ondernemers mee te denken? Ben jij op zoek naar een uitdagende en analytische baan waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer direct bij Venturefirm in regio Overijssel en omstreken.”

Bedrijfsomschrijving

Corporate Finance kantoor Venturefirm groeit organisch erg hard en we hebben de ambitie een top-5 kantoor te worden (www.pianederland.nl). Daarom zijn we doorlopend op zoek naar Corporate Finance Analisten voor een contract op fulltime basis, met concurrerend salarispakket en 32 vrije dagen.

Venturefirm is een sterk groeiend, onafhankelijk corporate finance kantoor in Zwolle, actief in heel Nederland. Met een mix van ondernemersmentaliteit, flair en degelijkheid adviseren en begeleiden wij niet alleen bedrijven, maar ook Private Equity partijen in heel Nederland. Onze business services bestaan o.a. uit strategisch advies over groeistrategieën, bedrijfswaarderingen, advies bij aankoop of verkoop van een bedrijf en ‘debt advisory’. Venturefirm is onderscheidend door haar landelijke netwerk met een regionaal karakter en de aanwezigheid van alle disciplines onder één dak.

Functieomschrijving

Als Corporate Finance Analist werk je altijd in een gedreven dealteam en ga je je bezighouden met complexe en unieke financiële vraagstukken. Met jouw input weet je ondernemers te helpen bij het maken van belangrijke keuzes over bedrijfsoverdrachten, financiering en/of herstructurering. Je gaat aan de slag met vraagstukken zoals waardebepalingen, cashflowprognoses, het in kaart brengen van maatgevende ratio`s, marktanalyses en positioneringen van bedrijven. Je weet bij complexe adviesopdrachten de juiste focus aan te brengen die je tevens duidelijk kunt rapporteren. Je gaat voor het maximale resultaat voor de klant en haalt graag het beste uit jezelf.

Wij bieden naast een meer dan marktconform salaris, ook een op maat gemaakt opleidingsprogramma aan. Bovendien zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden om je de komende jaren te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Kwalificaties

  • Energie, humor en relativeringsvermogen;
  • Goede communicatie en soft skills;
  • Teamplayer die het leuk vindt om samen te werken;
  • Ondernemend vermogen en hebt de capaciteit om zelfstandig projecten op te pakken;
  • Financieel analytisch sterk;
  • (Basis) kennis van Excel en Powerpoint;
  • In afrondende fase of afgeronde WO-opleiding (zoals Bedrijfskunde, Economie, Finance, of Strategic Management);

Meld je nu aan

Heeft Venturefirm je interesse gewekt? Stuur je CV en korte motivatie naar Richard de Ruiter (richard.de.ruiter@venturefirm.nl, 06 30 91 44 26).