Fundfirm: voor al uw financieringsvraagstukken

Fundfirm is een gespecialiseerd debt advisory kantoor gevestigd in Zwolle (hoofdvestiging) en Apeldoorn. Fundfirm is uw adviseur in het vinden van de juiste kapitaalstructuur en is gespecialiseerd in het financieren van bedrijfsovernames.

Als gespecialiseerde adviseurs richten wij ons op overname- en bedrijfsfinancieringen vanaf € 1.000.000,- voor het MKB en MKB+.

Of het nu gaat om de financiering van een Management Buy-Out/Buy-In, een strategische overname, recap, herfinanciering of een Leveraged Buy-Out door of met een private equity partij. Bij elke overname begeleiden wij het gehele financieringsproces van de analyse, het maken van een financieringsmemorandum, het onderhandelen met verschillende kredietverstrekkers tot aan de transactiedocumentatie.

Waarom Fundfirm? Omdat we niet stoppen voordat we een passende financiering hebben gevonden. Dat vraagt creativiteit, passie voor het vak en veel vakkennis. Wij hebben meer dan 100 transacties succesvol afgerond. Door onze bancaire achtergrond en relevante ervaring in projectmanagement van (overname)financieringen, maken wij de vertaalslag tussen ondernemers, kredietverstrekkers en private equity partijen. Wij zijn matchmakers van vreemd vermogen.

Bij Fundfirm zit alle noodzakelijke vakkennis om u als ondernemer op de juiste wijze te adviseren onder één dak. Corporate finance, accountancy, strategie, HRM, due diligence, juridisch en fiscaal is binnen handbereik.

Daarnaast beschikt Fundfirm over een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers en private equity partijen. Er is dus vrijwel altijd een financiering te vinden, of zelfs een combinatie van financieringsvormen. Wij zijn matchmakers die zorgen voor de juiste mix van vreemd vermogen bij overname- en bedrijfsfinancieringen.

Bij Fundfirm transformeren we financiële uitdagingen in succesverhalen. Uw ambities, ons vakmanschap. Wij zijn matchmakers van vreemd vermogen

Start Uw Succesverhaal

Laten we samen uw volgende stap bespreken.

Heeft u vragen, of wilt u op korte termijn kennis maken