Over ons

Fundfirm: voor al uw financieringsvraagstukken

Fundfirm is een gespecialiseerd debt advisory kantoor gevestigd in Zwolle (hoofdvestiging), Amsterdam en Apeldoorn. Fundfirm is uw adviseur in het vinden van de juiste bedrijfsfinancieringen en is gespecialiseerd in het financieren van bedrijfsovernames. Of het nu gaat om de financiering van een management buy-out, een strategische overname, recap, herfinanciering of een leveraged buy-out door een private equity partij. Bij elke overname begeleiden wij het gehele financieringsproces van de analyse, het maken van een financieringsmemorandum, het onderhandelen met verschillende kredietverstrekkers tot aan de transactiedocumentatie.

Waarom Fundfirm? Omdat we niet stoppen voordat we een passende financiering hebben gevonden. Dat vraagt creativiteit, passie voor het vak en veel vakkennis. Wij hebben meer dan 100 transacties succesvol afgerond. Door onze bancaire achtergrond en relevante ervaring in projectmanagement van (overname)financieringen, maken wij de vertaalslag tussen ondernemers, kredietverstrekkers en private equity partijen. Bij Fundfirm zit alle noodzakelijke vakkennis om u als ondernemer op de juiste wijze te adviseren onder één dak. Corporate finance, accountancy, strategie, HRM, due diligence, juridisch en fiscaal is binnen handbereik.

Daarnaast beschikt Fundfirm over een uitgebreid netwerk van geldverstrekkers en private equity partijen. Er is dus vrijwel altijd een financiering te vinden, of zelfs een combinatie van financieringsvormen. En u heeft geen zin en/of geen tijd om hier teveel tijd in te steken. Dat is volstrekt begrijpelijk, want het is vaak ook best lastig. Fundfirm neemt u deze zorg graag uit handen.

Heeft u vragen, of wilt u op korte termijn kennis maken, neem dan direct contact met ons op!

Neem gerust contact met ons op

Ons team

Vacature Corporate Finance Analist - Fundfirm

Vacature

Corporate Finance Analist


Onze partners

Accountantskantoor Brouwers

Zoekt u een ervaren accountant? Kies dan voor Brouwers! Wat als u voor belangrijke beslissingen staat met impact op de toekomst van uw bedrijf? Inderdaad, dan is er meer nodig dan alleen een accountant. Dan is daadkracht, ondernemersgeest en ervaring nodig. Dit vindt u bij Brouwers!

Bekijk website

Insiders in fusies & overnames

U wilt uw bedrijf graag laten groeien. Door een overname of op eigen kracht. In beide gevallen staat u voor belangrijke keuzes. Misschien staat u op het punt (een deel van) uw bedrijf te verkopen. Dit zijn vraagstukken die vragen om onafhankelijk en deskundig advies.

Bekijk website

Your not so average business consultant

Ballentine is onze partner op het gebied van ‘strategy consulting’, ‘Tax & Legal’ en ‘Business Notaries’. Samen bouwen wij aan de optimale dienstverlening richting al onze opdrachtgevers!

Bekijk website

Vragen of interesse? Neem dan contact op via onderstaand formulier

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Bel of stuur ons gerust een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.