Werken bij Fundfirm

Werken bij Fundfirm betekent werken bij een sterk groeiend corporate finance kantoor in een hecht team van finance professionals, waarbij ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en het nemen van verantwoordelijkheid worden gestimuleerd. Je krijgt vanaf de eerste werkdag de kans om samen te werken met de partners in een dealteam, waarbij je dus ook al klantcontact hebt met MKB ondernemers en private equity partijen. Onze medewerkers ervaren een steile leercurve en tegelijkertijd kom je in een team terecht waar een goede werksfeer en fun ook belangrijke kernwaarden zijn.

Waarom werken bij Fundfirm?

Bij Fundfirm bieden we niet alleen de mogelijkheid om te werken in een stimulerende omgeving, maar ook ruimte voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bij Fundfirm streven we naar een gezonde werk-privé balans. We bieden flexibele werkomgevingen en ondersteunen een gezonde levensstijl. Medewerkers hebben toegang tot een jaarlijks vitaliteitsbudget.

Bij Fundfirm word je onderdeel van een jong en dynamisch team, waar een nuchtere werkomgeving heerst. We bieden een cultuur van zelfstandigheid en vrijheid in je werkzaamheden.

Voordelen bij Fundfirm

Wij bieden naast een meer dan marktconform salaris, ook een op maat gemaakt opleidingsprogramma aan. Bovendien zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden om je de komende jaren te ontwikkelen binnen het bedrijf.

Momenteel zoeken wij nieuwe collega’s voor de volgende functies:

Functie Titel Locatie Datum
Internship Corporate Finance Analist Zwolle, Nederland 12 januari 2024
Start Uw Succesverhaal

Laten we samen uw volgende stap bespreken.

Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan het succes van Fundfirm.